Sponsor worden van het Rogier Berris toernooi?

Wil je zelf sponsor worden of ken je een sponsor? Meld je dan aan via info@rogierberristoernooi.nl

Ook dit jaar staat sportiviteit weer hoog op de agenda en willen we geld inzamelen voor het Nederlands Transplantatieteam en de stichting PLN. Het geld wordt o.a. ingezameld met de hulp van sponsoren. De meeste sponsoren hebben alweer aangeven wederom een bijdrage te willen leveren.

Het Nederlands Transplantatieteam heeft geld nodig om mee te kunnen doen aan de world transplant games, die dit jaar plaatsvinden in Spanje van 25 juni t/m 1 juli 2017. Op deze manier vragen ze aandacht voor donor registratie.
In augustus van 2015 speelde dit team op de “World Transplant games” in Argentinië. In een loodzware halve finale werd eerst het team van Hongarije verslagen. In een bloedstollende finale die daarna gespeeld werd, werd op het tandvlees gastland Argentinië aan de kant gezet. Het goud was binnen!!!!

Daarnaast willen we dit jaar ook geld in zamelen voor de stichting PLN. De Stichting PLN is opgericht om de levensbedreigende hartspierziekte PLN R14del te overwinnen. Deze genetische afwijking veroorzaakt hartspierziekten (cardiomyopathieën, hartritmestoornissen…) waarbij de pompfunctie van de hartspier aanzienlijk wordt aangetast. PLN-gendragers zijn belast met ernstig hartfalen dat tot harttransplantatie, steunhart of zelfs (plotselinge) dood kunnen leiden.
De Stichting houdt zich continu bezig met wetenschappelijke onderzoeken en projecten. De afgelopen jaren hebben zij hun netwerk uitgebreid met een (inter)nationaal samenwerkingsverband van gerenommeerde Nederlandse en buitenlandse Onderzoekscentra. Dankzij donaties kan de Stichting zich beter richten op onderzoek naar diagnostiek, behandeling en genezing van ziekten van de hartspier, welke door een Phospholamban-genmutatie (PLN) worden veroorzaakt.
Voor informatie verwijzen wij je graag naar: http://hartspierziektepln.nl/.

Deze sponsoren gingen u al voor: