Sponsors

Ook sponsor worden van het Rogier Berris toernooi?

Ook dit jaar staat sportiviteit weer hoog op de agenda en willen we geld inzamelen voor het Nederlands Transplantatie team en de stichting PLN. Het geld wordt o.a. ingezameld met de hulp van sponsoren. De meeste sponsoren hebben alweer aangeven wederom een bijdrage te willen leveren.

Het Nederlands Transplantatieteam heeft geld nodig om mee te kunnen doen aan de World Transplant Games, die dit jaar plaatsvinden in Engeland, New Castle van 17 t/m 24 augustus 2019. Stichting Sport En transplantatie wil op deze manier aandacht vragen voor donor registratie.
In augustus van 2015 speelde dit team op de “World Transplant games” in Argentinië. In een bloedstollende finale werd op het tandvlees gastland Argentinië aan de kant gezet. Het Nederlandse team is wederom Wereldkampioen. In 2017 waren de spelen in Spanje, Malaga en ook daar wist het Nederlandse team zijn wereldtitel te prolongeren.

Daarnaast willen we dit jaar ook geld in zamelen voor de stichting PLN. De Stichting PLN is opgericht om de levensbedreigende hartspierziekte PLN R14del te overwinnen. Deze genetische afwijking veroorzaakt hartspierziekten (cardiomyopathieën, hartritmestoornissen…) waarbij de pompfunctie van de hartspier aanzienlijk wordt aangetast. PLN-gendragers zijn belast met ernstig hartfalen dat tot harttransplantatie, steunhart of zelfs (plotselinge) dood kunnen leiden.
De Stichting houdt zich continu bezig met wetenschappelijke onderzoeken en projecten. De afgelopen jaren hebben zij hun netwerk uitgebreid met een (inter)nationaal samenwerkingsverband van gerenommeerde Nederlandse en buitenlandse Onderzoekscentra. Dankzij donaties kan de Stichting zich beter richten op onderzoek naar diagnostiek, behandeling en genezing van ziekten van de hartspier, welke door een Phospholamban-genmutatie (PLN) worden veroorzaakt.
Voor informatie verwijzen wij je graag naar: https://hartspierziektepln.nl/

Wil je zelf sponsor worden of ken je een sponsor? Meld je dan aan via info@rogierberristoernooi.nl